Prace z domova pro osoby se zdravotním postizením

Chceš pracovat jako operátor chatu?

Jaké práce z domova jsou vhodné pro lidi se zdravotním postižením?

Například ve Spojených státech má 26 % dospělých nějaký druh postižení. To je 61 000 000 lidí ! A bohužel se zdá, že pro někoho se zdravotním postižením je těžší získat práci, protože v USA lidé s postižením zaznamenali míru zaměstnanosti kolem 18 % . Ohromující čísla, ale bohužel hořká pravda.

Pro mnoho lidí, kteří trpí určitou formou zdravotního postižení, má práce na dálku velký přínos, kanceláře často postrádají možnost úpravy pracovní pozici (či místo výkonu práce) specificky pro danou situaci. Naštěstí s rozmachem práce online a práce na dálku se objevuje stále více volných pracovních míst pro zdravotně znevýhodněné, kteří mohou pracovat z domova.

A nejsou to jen práce, které nevyžadují žádné speciální školení, ale mohou to být také pozice, které vyžadují silně vzdělané lidi a kteří jsou navíc tělesné postižení.

Práce z domova, na částečný nebo plný úvazek, vám mohou přinést slušný výdělek, pokud rádi pracujete podle svého rozvrhu a nevadí vám být většinu dne připoutáni k počítači.

Jaké druhy práce existují pro zdravotně postižené z domova?

Pro lidi se zdravotním postižením existuje mnoho legitimních příležitostí k práci z domova. Ty zahrnují zákaznický servis, práci operátora chatu a pozice virtuálních asistentů. Ale samozřejmě se může hodit většina zaměstnání s velkým množstvím práce na počítači a nízkou frekvencí schůzek.

Většina práce z domova vyžaduje, abyste bydleli do 150 km od hlavního centra společnosti, ale existují také práce, které lze dělat plně na dálku z celého světa. Obvykle je lze najít online.

Práce z domova se zdravotním postižením

Výhody práce z domova se zdravotním postižením

Mezi výhody práce z domova patří skutečnost, že můžete pracovat doma, ve známém prostředí, takže se nemusíte obávat, pokud potřebujete služebního psa, abyste se mohli pohybovat.

Práce z domova nabízí flexibilní pracovní dobu, která vám umožní případné návštěvy lékaře, aniž byste museli zameškat práci.

Navíc nebudete muset platit za dopravu a nebudete se muset starat o náklady na dojíždění nebo hledání volného parkovacího místa.

Příklady společností, které podporují rozmanitost pracovní síly

Kromě toho, že jsou pohodlnější, mohou práce, které jsou plně vzdálené a prováděné z domova, nabízet další výhody. Například společnost Accenture nabízí penzijní připojištění a placenou dovolenou. Firma má různorodou základnu zaměstnanců a flexibilní pracovní možnosti.

Společnost také nabízí zdravotní pojištění, skupinové zákonné pojištění a cestovní výhody. Její sídlo je v New Yorku a má přes 22 000 zaměstnanců, včetně více než 1 600 lidí se zdravotním postižením.

Jedním z nejoblíbenějších průmyslových odvětví pro práci zdravotně postižených lidí je informatika a prodej. Ale pozor, tato zaměstnání jsou vysoce konkurenční. Platy a balíčky benefitů nabízené těmito společnostmi jsou atraktivní.

IT organizace mohou nabídnout asistenční technologie a další výhody, které pomohou zaměstnancům s postižením uspět. Například GitHub je známý tím, že najímá mnoho veteránů se zdravotním postižením a jejich náborový proces je prý opravdu snadný.

Máte zdravotní postižení? Podívejte se práci z domova!

Bez ohledu na vaše schopnosti existuje mnoho příležitostí pro práci z domova v různých odvětvích. Aktuálně máme volná pracovní místa pro operátory textového chatu.

Jak společnost Chat-z-Domu poskytuje práci na dálku

Ve společnosti Chat-z-Domu nabíráme lidi, kteří chtějí pracovat jako agenti na chatu. Naši klienti provozují online fantazijní chatovací platformu, kde jsou dobří zaměstnanci považováni za páteř organizace.

Jejich operátoři textového chatu pomáhají každý den tisícům osamělých lidí prožít smysluplnější každodenní život tím, že se vyjadřují online pomocí anonymních fantazijních postav.

Stále hledáme talentované operátory vzdáleného chatu, kteří by se připojili k týmu. Můžete pracovat tak málo nebo tak moc, jak chcete. Příjem se odvíjí od toho, kolik zpráv zpracujete.

Budete si povídat o všem možném, od každodenního života, jako je sport nebo počasí, až po sny, fantazie a explicitnější témata. Je třeba mít otevřenou mysl.

Jako operátor chatu u nás získáš:

  • 100 % anonymitu (žádné video, žádné volání, čistě jen psaní)
  • Samostatnou a plně flexibilní práci z domova
  • Vyděláš tolik, kolik budeš chtít, tvůj výdělek závisí jen na tom, kolik času práci budeš věnovat
  • Dobrý pocit, protože pomůžeš osamělým a smutným lidem, kteří hledají popovídání a rozptýlení

Zajímá tě práce operátora z domova? Klikni zde a přidej se k nám!

Závěrem

Pokud jste zdravotně znevýhodněni, možná ani nebudete muset hledat práci speciálně pro handicapované lidi. Jakákoli online práce se může hodit. Ale i když začnete hledat, existuje několik online společností, které handicapované vítají jakou součást svých pracovních sil.

Lidé s mentálním postižením mohou najít práci z domova v call centrech, při zadávání dat nebo v zákaznickém servisu založeném na chatu. Minimální požadavky pro tyto druhy zaměstnání většinu zahrnují středoškolské vzdělání nebo vyšší odborné vzdělání, pokud vůbec nějaké požadavky mají.

I když jsou tyto typy prací z domova oblíbené, nemusí být ideální pro každého. Například osoba s těžkým sluchovým postižením nemusí být schopna vykonávat práci, která vyžaduje mnoho meetingů tváří v tvář nebo v call centru. Pro tyto jedince může být perfektní volbou práce z domova a komunikací prostřednictvím textových chatů.